Traprenovatie

Bent u een oud huis aan het renoveren, of is de trapbekleding aan vernieuwing toe en moet de oude trap worden opgeknapd? Uiteraard zijn hiervoor genoeg mogelijkheden zoals vloerbedekking, HPL traptreden of laminaat. Maar er gaat toch niets boven traptreden van écht hout! Trappen van hout hoeven niet duur te zijn als u kiest voor een traprenovatie. Renovatie van trappen met Twintrede® is dé oplossing!

Kies Twintrede® voor de bekleding van de trap van uw klant

Dankzij onze traprenovatie is de trap snel weer als nieuw, want het eindresultaat is gelijk aan een nieuwe trap. Bij een traprenovatie hoeft de oude trap niet verwijderd te worden. Geen hak- en breekwerk dus. Uw klant kiest de houtsoort en de uitvoering, wij zorgen voor mooie houten traptreden. Met Twintrede® kunnen we de trap meestal binnen een dag vernieuwen. Het renoveren van een oude trap ging nog nooit zo snel!

Bekleden van traptreden zonder rommel in huis

Het verwijderen van een oude trap is lastig en ingrijpend. Veel mensen zien er tegenop, het is tenslotte een tijdrovende en rommelige klus. Renovatie van trappen is daarom ideaal! Onze vakmensen plaatsen de traptreden en stootborden zónder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. De traptreden van Twintrede® zijn bovendien volkomen naadloos en afgewerkt met veilige antislipstrips. Al het zaagwerk verrichten wij in onze bus, waardoor stof in huis tot een minimum wordt beperkt.

Trap berekenen

U wilt de traptreden bekleden met hout, en u bent benieuwd wat dat gaat kosten? Onze traprenovatie prijzen zijn concurrerend! Het renoveren van een trap kost gemiddeld €79,00 per trede excl. montage en €117,00 per trede incl. montage (Prijzen incl btw).

Meer informatie over Twintrede®?

Heeft u specifieke vragen over de traprenovatie.  Neemt dan gerust even contact op met onze verkoopafdeling. We helpen u graag.

Contact met verkoopafdeling