Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Basis hout

Vurenhout is ons basisproduct. Met zorg geselecteerd naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van FSC® keurmerk. Met zorg voor het milieu wordt deze houtsoort toegepast voor onze trappen, waarbij we het afvalhout zoveel mogelijk recyclen voor nieuwe toepassingen.

Op een stevige basis gebouwd

In onze industriële lakstraat worden onze vuren trappen behandeld met een speciaal voor de trappenindustrie ontwikkelde grondverf. De kleur hiervan is bewust gekozen om deze eenvoudig van populaire kleuren als eindlaag te kunnen voorzien. Met de verfstraat minimaliseren we de verspilling en zorgen we voor een perfecte egale grondlaag. Geheel naar KOMO eisen geproduceerd.

Maar, er is meer mogelijk. Met VIOS TrapSelect kan uw eindgebruiker (binnen uw nieuwbouwproject) zijn of haar trap al tijdens het aankoopproces naar smaak personaliseren. Zo wordt de trap een uniek en onderscheidend element in de nieuwbouwwoning, perfect passend bij het interieur. 

Meer weten over TrapSelect

 

 

Basis hout
In onze industriële lakstraat worden onze vuren trappen behandeld met een speciaal voor de trappenindustrie ontwikkelde grondverf.

Technische specificaties vurenhout

  • Met zorg geselecteerd en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen
  • Naar KOMO eisen geproduceerd
  • Voorzien van het FSC® keurmerk 
  • Voorzien van industrieel aangebrachte grondverf
Bestel een sample  Bekijk andere houtsoorten

Meer bekijken van ons assortiment