Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

DecoTrede

Slijtvast en onderhoudsvrij

Hoe fijn zou het zijn als jouw nieuwbouwtrap al volledig is afgewerkt bij oplevering van de woning? Dat kan nu met de DecoTrede van Vios trappen. De DecoTrede is een prachtige, slijtvaste trede en heeft een luxe uitstraling dankzij de dikte van 43 mm. Verkrijgbaar in drie prachtige houtdecoren en één steendecor, passend in elk interieur.

Door het onderhoudsvrije, stroeve oppervlak is de trap veilig in gebruik. De veiligheid kan verder worden verhoogd door toepassing van de optionele zwarte antislip strips (op volle breedte van de trede of ophoudend) De DecoTrede is beschikbaar in vier decoren. De natuurgetrouwe, matte uitstraling en diepe structuur maken ze niet van écht hout of échte leisteen te onderscheiden. 

Alle varianten zijn voorzien van een AC5-slijtlaag (geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal commercieel gebruik). De drager, decorlaag en slijtlaag zijn 100% geïntegreerd tot een onlosmakelijk geheel.

Proefstukken van DecoTrede ontvangen?

 
DecoTrede
De natuurgetrouwe, matte uitstraling en diepe structuur maakt de DecoTrede niet van écht hout of leisteen te onderscheiden.

Zo ziet DecoTrede eruit

Met DecoTrede bezorgt u de woningkoper een compleet afgewerkte nieuwbouwtrap bij oplevering van de woning. Dus geen renovatietreden meer na oplevering! 

 

 

Waarom DecoTrede de perfecte oplossing is voor uw nieuwbouwproject?

Vraag het onze verkoopafdeling

 

Meer bekijken van ons assortiment