Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Werken bij de grootste trappenproducent van Nederland

Vios is, met een productie van ruim 20.000 trappen per jaar, de grootste fabrikant van houten trappen in Nederland. We zijn een full-service onderaannemer die al het werk in en rond het trapgat uit handen neemt. En we zijn ambitieus, ons doel is de beste trappenleverancier te zijn in ogen van onze klanten. Op alle niveaus, van seriewerk tot luxe maatwerk uit ons trappen atelier.

Samen stap voor stap verder

Werk met ons aan de hoogwaardige productielijn of in ons hechte kantoorteam aan een tijdloos meubel: de trap. Bekijk hier onze vacatures!

Met zo’n 150 enthousiaste eigen medewerkers en een grote groep flexibele medewerkers en ZZP-ers, werken we elke dag aan innovaties, productverbeteringen en procesverbeteringen. Alles om deze ambitie waar te maken en voor onze klanten verder te gaan!

Wil je werken in een dynamisch bedrijf in een markt met veel ontwikkelingen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Groeien doen we samen

Wij begrijpen heel goed dat we als bedrijf alleen kunnen groeien, als onze mensen dat doen. Daarom kijken we graag naar hoe jij je wilt ontwikkelen en faciliteren we dat waar mogelijk.

Openstaande vacatures

Administratief medewerker verkoop

 

Open sollicitatie

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?