Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Telkens een stap hoger, al ruim 100 jaar

Als ontwikkelaar, bouwer of architect wilt u het verschil maken voor uw klanten. Dat kan bijvoorbeeld door een bijzondere, unieke trap te leveren. Maar, het liefst wel zonder gedoe: het mag niet ten koste gaan van de efficiency en u wilt altijd kunnen waarmaken wat u belooft. Met Vios kan dat. Wij willen graag mooie trappen maken. Maar: wij zijn ook de sterke en veelzijdige partner die veel verder gaat dan het produceren en plaatsen van een trap.

Voor nieuwbouw, renovatieprojecten en maatwerk

In 1914 opgericht en gevestigd in Driebruggen (kantoor en productie) en Doetinchem (inspiratiecentrum). Inmiddels uitgegroeid tot producent van meer dan 20.000 trappen per jaar. Wij werken voor grote en kleine nieuwbouwprojecten, luxere woningbouw maar ook voor woningrenovaties. 

Zowel opdrachtgever als eindgebruiker inspireren

Vanuit onze visie willen we inspireren, vernieuwen en met verrassende oplossingen het beste resultaat realiseren voor zowel u als opdrachtgever, als voor de eindgebruiker. En dat lukt ons. Bijvoorbeeld door seriematig op maat te produceren, waarbij de woningkoper zelf in onze Vios TrapSelect tool zijn trap kan samenstellen. Uiteraard binnen vooraf bepaalde kaders.

Bekijk hoe wij onze belofte waarmaken:

 

Wij nemen alles uit handen

Ingewikkeld? Nee hoor, wij nemen u zoveel mogelijk uit handen. Wij produceren de trap en plaatsen deze -tijdens de ruwbouwfase - in de woning. Een optimale planning en flexibiliteit is daarbij noodzakelijk. Wij helpen u het bouwproces zo efficiënt mogelijk te beheren en zijn daar perfect op ingespeeld met een totaalpakket aan producten en services. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Zo zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats, bescherming van de trappen en aftimmering van de trapgaten. Zo heeft u het beste van twee werelden: een tevreden eindgebruiker én een efficiënt, veilig en compleet bouwproces.

We gaan altijd verder

Vernieuwing zit in ons DNA. We bedenken en ontwikkelen alles zelf in onze fabriek. Eigen software, effectief en duurzaam houtgebruik, een automatische verfstraat en onze No Risk-lijn bijvoorbeeld. We werken met een moderne productielijn en innovatieve tools zoals TrapSelect. Bij Vios gaan we duidelijk verder.

Duurzaamheid & MVO   Productieproces

Trots op onze klanten

We zijn toegewijd aan onze projecten en werken hard om iedereen tevreden te stellen. Dat zien we terug in ons portfolio, waarin we de grootste bouwers tot onze klanten mogen rekenen. We zijn trots op klanten als Dura Vermeer Bouw, TBI, de VolkerWessels groep, BAM Woningbouw, Vorm Bouw, Van Wijnen. Maar, ook voor middelgrote en kleinere bedrijven zetten we ons tot het uiterste in. Voor nieuwbouw, renovatie of maatwerk.

Keurmerken

Een keurmerk is meer dan een label: het zegt iets over onze visie. Deze keurmerken mogen we op dit moment voeren:

  • Wij zijn STIP gecertificeerd en leveren alleen maar hout uit duurzaam & verantwoord beheerde bossen
  • Wij werken met hout dat het FSC®-keurmerk heeft
  • Wij bezitten het KOMO-attest Houten Trappen met nummer 20848/12. Wij zijn VCA-gecertificeerd onder nummer 2010601
  • Wij zijn lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie
  • Wij werken LEAN en zijn thuis in het werken met BIM

Breng uw bouwproject een stap verder

Maak een afspraak Onze services bekijken