Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Duurzaamheid en MVO

Bij Vios gaan we niet alleen graag een trede hoger: we kijken ook vooruit. Dat betekent dat we ook naar de toekomst toe zo veel mogelijk onze verantwoordelijkheid proberen te nemen. Dat doen we bijvoorbeeld door alleen met hout uit duurzaam & verantwoord beheerde bossen te werken: hout dat het FSC®-keurmerk heeft.

Milieu en veiligheid

Behoud van natuur en milieu is belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we sinds 2020 uitsluitend FSC® hout. Daarnaast recyclen we het resthout zoveel mogelijk, zodat het voor andere toepassingen kan worden gebruikt.

Veiligheid staat voorop. We zijn VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Dit is de standaard in Nederland voor veilig, gezond en duurzaam werken. Maar, we gaan verder dan alleen het certificaat. We hanteren interne veiligheidsprogramma’s en onze verkoop, commerciële binnendienst en werkvoorbereiders zijn VCA-VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) getraind en gecertificeerd.

Leerbedrijf en sociale initiatieven

Bij Vios vinden we dat we maatschappelijk een rol van betekenis moeten spelen. Zo hebben we een groep doven in dienst en Poolse medewerkers in vast dienstverband. Deze Poolse medewerkers volgen via Vios een taalcursus, om beter in de Nederlandse maatschappij te kunnen meedraaien.

Met onze hoofdvestiging midden in het Groene Hart ondersteunen we maatschappelijke instanties en lokale verenigingen, zoals voetbalverenigingen.

We zijn een erkend leerbedrijf en opleidingspartner van SWV Houtpraktijkopleidingen in Woerden.

Breng uw bouwproject een stap verder

Maak een afspraak