Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Accessoires

De trap is een belangrijk onderdeel in jouw huis. Bij binnenkomst is het vaak het eerste wat je ziet en een trap in de woning bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Net als met je inrichting wil je iets moois, iets dat comfortabel voelt en bij je past. Want de trap geeft karakter aan je huis. Laat je inspireren door de trapideeën van Vios en creëer een trap compleet naar wens.

Meer dan een verzameling treden  

Met onze trapaccessoires maken we van de trap in uw project een meubel met meerwaarde. 

Een trap is meer dan een trap. Tenminste, dat kunt u ervan maken. Met trapladen en trapverlichting geven we de trappen in uw project een uniek karakter mee. 

 
Accessoires
De trap is eigenlijk een meubel. Zo behandelen wij het dan ook. Door je talloze opties qua materiaal en stijl aan te reiken waarmee je het kunt personaliseren.

Handige opbergladen waar u ze niet verwacht

Aan de onderzijde van de trap bevindt zich vaak een loze ruimte die zelden gebruikt wordt. De ideale plaats voor het opbergen van spullen, toch? Daarom maken wij trapladen die in een bestaande of nieuwe dichte houten trap geplaatst kunnen worden. Ontzettend handig en eenvoudig om bijvoorbeeld schoenen, sleutels, tijdschriften en handschoenen in op te bergen!  

De trapladen worden standaard voorgemonteerd met een front in dezelfde kleur of houtsoort als het stootbord. Eventueel met een nieuwe dekplaat die over het gezaagde gat geplaatst kan worden als tijdelijke oplossing gedurende de bouw. We zorgen voor een verstelbaar ladefront met blinde handgreep, een zelfsluitend systeem en geremde geleiderails. 

Niet zomaar een traplade, maar een luxe systeem en een handige aanwinst in elke woning. 

Download de productfolder

Trapverlichting zorgt niet alleen voor een meer sfeervol beeld, het is ook een stuk veiliger.

Sfeervolle en veilige trapverlichting

Een verlichte trap heeft twee grote voordelen: het is veiliger en het oogt ontzettend sfeervol. VIOS Trapverlichting werkt met LEDstrips aan de onderzijde van de traptreden. Het systeem werkt met twee bewegingssensoren waardoor de verlichting aangaat wanneer er beweging op de trap gesignaleerd wordt. De verlichtingsstrips hebben een warmwitte (3000k) kleur. 

Technische specificaties tredeverlichting

  • Duurzaam, langere levensduur en laag energieverbruik
  • Energieklasse A tot A++
  • Afstandsbediening om dimstand in te stellen
  • Memory functie: laatst geprogrammeerde dim status wordt hersteld
  • Wandcontactdoos dient geplaatst te worden aan binnenzijde trap
 
Download de productfolder

Meer bekijken van ons assortiment

Benieuwd hoe we ook uw project verder helpen?

Neem contact op