Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Onderdelen

Met onze traponderdelen maken we van de trap in uw project een meubel met meerwaarde. Natuurlijk kunt u gaan voor de standaardoplossingen voor traphekken, trapleuningen, leuninghouders en antislipstrips. Maar, u kunt uw klant als bouwer of ontwikkelaar ook een aantal bijzondere opties aanbieden. 

Elk onderdeel draagt bij aan het geheel

In ieder geval nemen we u bij Vios al het werk uit handen: van het inmeten van het trapgat tot het opleveren van een complete, nieuwe trap. 

 
Onderdelen
Met onze diverse traponderdelen maakt u de trap in uw nieuwbouw- of renovatieproject helemaal af.

Trap- en verdiepingshekken

Bij een veilige trap hoort een traphek. Als bouwer of ontwikkelaar kunt u de veiligheid op en om de trap aan ons overlaten. Wij kennen de veiligheidsregels - m.b.t. bijvoorbeeld overklimbaarheid - en zorgen ervoor dat de trap en de trap- en verdiepingshekken juist geplaatst worden. Maar, ook voor de uitstraling van de trap zijn de hekwerken van groot belang. Door de juiste combinatie van trapspijlen, bovenregels, en spilafwerkingen wordt een hekwerk sfeerbepalend onderdeel.

Trapleuningen

Een trapleuning is vaak verplicht. Het zorgt niet alleen voor meer veiligheid, maar ook voor een betere beloopbaarheid van de trap. Wij leveren standaard trappen vaak met een ronde stokleuning met een diameter van 40 millimeter, maar er is veel meer mogelijk. Gebogen of recht, hout of staal, en vele andere variaties in modellen. 

 

Leuninghouders

Om de trapleuning aan de muur te bevestigen heeft u leuninghouders nodig. Ook deze leveren we in verschillende vormen en soorten. 

Antislipstrips

Niet verplicht, wel veiliger. Vooral bij blank behandelde hardhouten treden. In ons assortiment vindt u de verschillende varianten en materialen: rvs of rubber, enkele of dubbele uitvoering, doorlopend tot het einde van de trede of de luxe ophoudende variant. Genoeg opties om bij de woningkoper een mooie, gepersonaliseerde trap op te leveren. 

Meer bekijken van ons assortiment

Alles weten over ons assortiment?

Spreek een accountmanager