Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Trappen voor renovatieprojecten

Verbouwt u een woning of krijgt een bestaand gebouw een nieuwe bestemming? In deze renovatiemarkt leveren wij nieuwe trappen. Precies zoals u het wilt, dus ook met het uiterlijk van de oude trap, indien gewenst. 

Een geheel nieuwe trap kan een gebouw of woning een totaal ander gezicht geven. De trap is een sfeerbepalend deel van het interieur en wij denken graag met u mee om dit optimaal vorm te geven. 

In overleg met u als aannemer of architect kunnen we ook de bestaande trap repliceren. Hiervoor hebben we specialisten in dienst die zorgen dat deze maatwerk trappen precies naar wens worden geproduceerd en opgeleverd. Dat is op en top vakmanschap. 

Een renovatieproject is een klus die specifieke expertise vraagt. Leun daarom op het vakmanschap van Vios. 

Bezoek ons inspiratiecentrum

Voor een goed overzicht van de mogelijkheden voor uw renovatieproject bezoekt u ons inspiratiecentrum in Doetinchem. Hier vindt u alle materialen en kunnen onze verkoopadviseurs u precies vertellen welke mogelijkheden uw project biedt.

 

Plan een afspraak in het inspiratiecentrum

Waarom kiezen voor Vios? 

Bij Vios gaan we duidelijk verder. Wij willen u als ontwikkelaar, architect of bouwer de vrijheid bieden om de klant geheel in de persoonlijke wensen rond en in het trapgat tegemoet te komen. Zonder dat het u extra zorgen of kosten oplevert. Zo kunt u echt het verschil maken voor uw klanten en uitblinken in klantbeleving.

Inmeten is weten

Een trap vervangen in een bestaande woning of gebouw vraagt om een goede inmeting. Er zijn immers vaak geen tekeningen van het pand aanwezig. Onze experts komen op locatie en meten precies de maten van het trapgat en de ruimte. Deze maatvoering gebruiken we in ons systeem om de technische specificaties van de trap te berekenen. 

Bouwpakkettrappen

Voor een verbouwing  kunnen we u een bouwpakket trap leveren: het verschil is dat u zelf de trap monteert. Wij leveren de trap in onderdelen af. De trap wordt geheel op maat door ons geproduceerd in onze fabriek in Driebruggen.

Bekijk wat er mogelijk is in uw project:

Keurmerken

Een keurmerk is meer dan een label: het zegt iets over onze visie.

  • We zijn STIP gecertificeerd en leveren alleen maar hout uit duurzaam & verantwoord beheerde bossen.
  • We werken met hout dat het FSC®-keurmerk heeft.
  • Wij bezitten het KOMO-attest Houten Trappen met nummer 20848/12.
  • Wij zijn VCA-gecertificeerd onder nummer 2010601
  • Wij zijn lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie.
  • Wij werken LEAN en zijn thuis in het werken met BIM.