Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Luxe hout

Vuren is een veelvoorkomende standaard houtsoort. Maar, wij bieden onze trappen ook in luxere houtsoorten aan. Veel gebruikte luxe houtsoorten zijn eiken, mahonie, iroko, walnoot, essen en grenen. Voor bijzondere projecten en toepassingen maken we ook gebruik van meer exotische houtsoorten. De uiteindelijke uitstraling van een trap wordt bepaald door het type trap en de combinatie van materialen en kleuren. Het juiste hout is dus een belangrijke factor.

Voor een trap met uitstraling

Al onze houtsoorten zijn voorzien van het FSC® keurmerk. Dat betekent dat ze uit duurzaam beheerde bossen komen en met zorg voor het milieu worden toegepast voor onze trappen, waarbij we het afvalhout zoveel mogelijk recyclen voor nieuwe toepassingen.

En bij Vios gaan we verder: zo blijven we ons ontwikkelen op het gebied van behandelingen, zoals met lak en kleurbeits. Vaak passen we een transparante lak toe en gebruiken we diverse kleuren beits voor de eiken onderdelen. 

Een luxe houtsoort maakt van een trap een bijzonder meubel. Voor meer uitstraling en kwaliteit kiest u voor één van de hier genoemde houtsoorten.

Luxe hout
Al onze houtsoorten zijn voorzien van het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer en afvalhout recyclen we zo veel mogelijk.

Meer bekijken van ons assortiment