Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Speciale bewerkingen

Een trap maak je al snel minder standaard door voor een andere houtsoort of bepaalde accessoires te kiezen. Maar dat zijn zeker niet je enige opties. Transformeer het voorkomen van jouw trap compleet met speciale bewerkingen. Zo past deze perfect bij jouw geprefereerde stijl.

Wat zijn speciale bewerkingen?

Wat bedoelen we eigenlijk als we het hebben over speciale bewerkingen? Hiermee doelen we op diverse houtbewerkingen van de traponderdelen. Dit zijn details waar veel mensen in eerste instantie niet naar omkijken, maar die net zoveel bijdragen aan de stijl van de trap als bijvoorbeeld de treden en de leuning.

Denk bijvoorbeeld aan een spil met draaiwerk in plaats van een standaard rechthoekig exemplaar. Perfect om wat landelijke of een klassieke flair aan te brengen. Of een speciale spilkop om de trap nét dat bijzondere accent te geven.

We kunnen eindeloos voorbeelden opnoemen, maar ze laten zien is natuurlijk veel makkelijker. Laat je hieronder inspireren door diverse voorbeelden van bewerkingen.

 
Speciale bewerkingen
De houtsoort en accessoires zijn niet de enige manieren om een trap uniek te maken. Transformeer jouw trap met speciale bewerkingen.

Voorbeelden van trappen met speciale bewerkingen

Meer bekijken van ons assortiment