Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Keepboomtrappen

Liefhebbers van moderne woonstijlen kunnen hun hart ophalen bij ons assortiment keepboomtrappen. In tegenstelling tot een standaard trap heeft een keepboomtrap geen trapboom: de treden gaan als het ware direct in de muur over. Dat zorgt voor een strakke uitstraling vanwege het samenspel tussen houten trapconstructie en bijvoorbeeld glad stucwerk op de muur.

Omdat een keepboomtrap vaak wat meer ruimte inneemt dan een standaard trap, is het ook nog eens een echte blikvanger. Gelukkig kun je deze, net als iedere andere Vios-trap, naar eigen wensen personaliseren (mits dit traptype geschikt is voor jouw woning - laat dit vooraf even beoordelen). Kies onder andere je houtsoort, trapaccessoires en speciale bewerkingen en maak jouw trap echt van jou.
Keepboomtrappen
Geen trapboom, maar een naadloos samenspel tussen houten constructie en strak strucwerk? Kies voor een keepboomtrap van Vios. Perfect voor moderne woonstijlen.

Soorten keepboomtrappen

Keepboomtrap met weltrede

Bij een keepboomtrap met weltrede steekt de trede nog een stukje uit over het stootbord, net als bij een standaard trap. Er is voldoende comfortabel loopvlak en de stootborden kunnen in een andere houtsoort worden gemaakt.

 

Keepboomtrap met bloktrede

In deze variant staan de treden en stootborden in een hoek van 90 graden. Dat betekent iets minder loopvlak dan bij een keepboomtrap met weltrede, maar wel een bijzonder strakke uitstraling.

 

Keepboomtrap met Z-trede

De Z-trede combineert het beste van beide werelden: evenveel oppervlakte als een weltrede, maar toch de uiterst strakke en moderne uitstraling van een bloktrede.

Meer bekijken van ons assortiment