Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Luxe hout

Wist je dat de meeste houten trappen gemaakt zijn van wit gegrond vurenhout? Dit is de standaard optie, maar er is veel meer mogelijk dan dat. Er zijn diverse luxe houtsoorten om uit te kiezen. Zo zet je een luxe, unieke en bovenal geheel eigen trap neer die recht doet aan jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Waarom een luxe houten trap?

Luxe houtsoorten heten niet voor niets luxe hout. Het luxueuze zit ‘m in de extra hoge kwaliteit en het verfijnde uiterlijk dat dit met zich meebrengt. Het harde materiaal is bijzonder duurzaam en kan tegen een stootje, waardoor het lang meegaat en er al die tijd mooi uit blijft zien.

De trap brengt bovendien – net zoals ander meubilair, de keuken en het sanitair – karakter en sfeer aan in huis. Luxe houten trappen gaan daarin nog net een stap verder. Door te kiezen uit verschillende houtsoorten, kun je de trap een geheel eigen uiterlijk geven. Eentje die past bij jouw persoonlijke wensen en de rest van je interieur. Zo maak je jouw huis echt van jou. In iedere ruimte, in ieder aspect.

 
Luxe hout
Luxe houten trappen gaan een stap verder als het gaat om sfeer en karakter in huis. Ontdek onze duurzame, prachtige luxe houtsoorten en laat je inspireren.

Onze luxe houtsoorten

Ontdek jouw mogelijkheden

Al het hout dat wij gebruiken, wordt met zorg geselecteerd en komt uit verantwoord beheerde bossen. Daarom mogen wij het FSC®-certificaat en STIP-keurmerk hanteren. Bovendien zorgen wij ervoor dat de trap perfect beschermd wordt tijdens het bouwproces. Zo geniet jij zodra je je woning betrekt maximaal van de uitstraling van hout, maar dan wel met het onderhoudsgemak van een laminaatvloer.

Elk soort luxe hout heeft zijn eigen kwaliteiten en toepassingen. Er zijn ook diverse afwerkingen mogelijk. Onze adviseurs helpen je graag de beste keuzes maken. Kom gerust eens langs om je te laten inspireren en adviseren.

 

Maak een afspraak

Meer bekijken van ons assortiment