Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

DecoTrede

Hoe fijn zou het zijn als de trap al prachtig afgewerkt en klaar voor gebruik is zodra je jouw woning betrekt? Dat kan met onze DecoTrede: een slijtvaste trede met luxe uitstraling die de trap helemaal afmaakt. Verkrijgbaar in drie prachtige houtdecoren en één steendecor, passend in elk interieur.

Waarom DecoTrede?

Een houten trap is een prachtige toevoeging aan je interieur. Het materiaal is robuust en duurzaam en je hebt een scala aan mogelijkheden. Hiermee geef je jouw woning karakter en stijl. Voor een trap die echt bij je past, zodat jouw huis echt van jou is. Daar wil je natuurlijk zo lang als maar kan van genieten.

DecoTrede zorgt ervoor dat jouw nieuwe houten trap nog langer meegaat. Deze afgewerkte trede met slijtvaste toplaag geeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar beschermt de trap ook nog eens tegen beschadigingen en vuil. Door de natuurgetrouwe, matte uitstraling en diepe structuur is DecoTrede niet van echt hout te onderscheiden. 

DecoTrede

Slijtvast en onderhoudsvrij

Jouw trap prachtig afgewerkt en klaar voor gebruik zodra je je woning betrekt? Ontdek de mogelijkheden van de Vios DecoTrede en laat je inspireren.

Zo ziet DecoTrede eruit:

Passend in elk interieur

Bij Vios zien we de trap als een onlosmakelijk onderdeel van je interieur. Het is in onze ogen een element dat qua sfeer en beleving niet onderdoet aan de keuken of de badkamer. Waarom zou je er niet één willen die past bij jouw wensen?

Daarom gunnen we iedereen de trap van zijn of haar keuze. Kies uit vier prachtige decoren: drie houtdecoren (royaal eiken, verweerd eiken en mokka) en één steendecor (leisteen). De treden zijn voorzien van een antisliplaag en optioneel ook nog eens te voorzien van antislipstrips. Je hebt talloze mogelijkheden om jouw trap helemaal van jou te maken. Laat je inspireren:


Ontdek het assortiment Plan een inspiratiebezoek