Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Vios TrapSelect

Wat als je de trap van je dromen helemaal zelf kon samenstellen? Gewoon online, in een handige tool? Maak kennis met Vios TrapSelect. Hiermee kun jij de trap die straks in jouw woning prijkt helemaal naar je hand zetten. Zoals je dat ook met een keuken of linnenkast zou doen. Zo gaan wij duidelijk een stap verder.

Hoe werkt TrapSelect?

TrapSelect is een webapplicatie waarin jij de trap van jouw nieuwbouwwoning compleet naar eigen smaak kunt aanpassen. Treden, stootborden, spillen, trapbomen, muurleuningen, materialen en kleuren: alles kan helemaal op jouw wensen worden toegespitst. Je ziet bovendien meteen hoe de trap er in de woning uit komt te zien. 

Je kunt stap voor stap de trappen naar wens samenstellen of uit één van de voorbeeldtrappen kiezen die wij alvast voor je hebben samengesteld.

Het TrapSelect assortiment:

Kies uit één van de voorbeeldpakketten

Ook de stap zetten?

Op het moment is het alleen mogelijk gebruik te maken van Vios TrapSelect met inloggegevens die je van je aannemer krijgt. Ga naar de link, log in en leef je uit op jouw nieuwe trap. Wij zorgen vervolgens, samen met jouw aannemer, dat deze in jouw woning komt te staan. Zo makkelijk kan het zijn.

Bekijk de video Bekijk de brochure Doe online inspiratie op