Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Over Vios

Iedereen is uniek en woont op z’n eigen manier. Daarom gunt Vios iedereen een eigen trap. Want een trap geeft een woning net zo veel sfeer en karakter als de keuken of de badkamer. Belangrijk dus dat deze echt bij jou past. Jouw persoonlijke wensen spelen daarom de hoofdrol in wat wij doen. We geven je dan ook een scala aan opties om ze waar te maken. Genoeg keuze aan houten trappen, houtbewerkingen en accessoires, plus een uitgebreid inspiratiecentrum. Alles om de trap echt bij jouw huis te laten passen.

Duidelijk verder gegaan

Wat in 1914 begon als timmerfabriek, is ondertussen uitgegroeid tot de grootste trappenproducent van Nederland. Onze focus ligt op het produceren, leveren en monteren van houten trappen – zo’n 21.000 per jaar. Van seriematige standaardtrappen en massamaatwerk voor kleine en grote nieuwbouwprojecten, tot unieke exemplaren voor luxere woningbouw en renovaties.

Ondanks onze meer dan 100 jaar ervaring en daaruit voortvloeiende kennis van de markt, doen we nog elke dag ons uiterste best om een stap voor te blijven lopen. We houden trends, technieken en ontwikkelingen in de gaten en verwerken deze in onze producten en diensten, zodat jij er ook snel van kunt profiteren. Zo gaan we duidelijk verder.

Bekijk hoe wij duidelijk verder gaan:

 

Alles in en rondom het trapgat

Een trap staat niet op zichzelf. Het is onlosmakelijk onderdeel van je inrichting. Vandaar dat wij ons niet alleen maar om de trap zelf bekommeren. We doen alles in en rondom het trapgat. Dus leveren we geen planken, maar totaaloplossingen. Met onze producten én services zorgen we ervoor dat jij straks maximaal van jouw unieke trap geniet. Zonder dat je er verder omkijken naar hebt gehad.

Inspiratie voor jouw trap

Welke trap past bij jou? En welke trap past überhaupt in jouw woning? Doe alvast online inspiratie op of kom langs in ons inspiratiecentrum in Doetinchem. Zet de stap samen met Vios.

Plan een inspiratiebezoek