Gaat duidelijk verder

Ik kom voor een trap in mijn woning

Onderdelen

Een trap is meer dan een verzameling treden met stootborden ertussen. Alle onderdelen samen maken de trap tot een geheel. Denk aan leuningen, hekken, spijlen en antislipstrips. Zo heb je nog meer mogelijkheden om jouw trap echt van jou te maken.

 
Onderdelen
Een trap bestaat uit meer dan alleen de treden en de stootborden. Ook individuele traponderdelen zijn te personaliseren. Ontdek je mogelijkheden bij Vios.

Trap- en verdiepingshekken

Veiligheid hoeft niet ten koste van uitstraling te gaan. Wil je een veilig trapgat, maar nog steeds een trap die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur? Dan stemmen wij het traphek graag af op wat jij voor ogen hebt. Rechthoekige of gedraaide trapspijlen, het ene model bovenregel of het andere... Of wat dacht je van speciale bewerkingen in het hout?

 

Trapleuningen

Trappen zijn standaard uitgerust met een ronde stokleuning van ca. 40 mm in diameter. Er is echter zoveel meer mogelijk dan dat. Kies voor een andere houtsoort of juist staal, een afwijkende vorm, een grotere diameter of een bepaalde leuninghouder. De trapleuningen en leuninghouders kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Zo grijp je niet mis als het om stijl gaat.

 

Leuninghouders

Om de trapleuning aan de muur te bevestigen heb je leuninghouders nodig. Ook deze leveren we in verschillende vormen en soorten. 

Antislipstrips

Niemand zit erop te wachten uit te glijden op de trap. Met antislipstrips verlaag je de kans hierop fiks. Zeker in combinatie met een trapleuning, een traphek of met verlichting op de treden.

De mogelijkheden met antislipstrips:

  • Rubber of rvs
  • Enkele of dubbele strip per trede
  • Doorlopend (tot het einde van de trede) of ophoudend (stopt ong. 50 mm voor het einde van de trede)
 

Laat je inspireren

Zo veel mogelijkheden kunnen nogal duizelingwekkend zijn. Doe daarom alvast inspiratie op om zometeen de juist keuze te kunnen maken. Bekijk online referenties en voorbeeldtrappen of plan een inspiratiebezoek aan ons inspiratiecentrum in Doetinchem.

Bekijk online inspiratie   Maak een afspraak

Meer bekijken van ons assortiment