Trapladen

Ieder huis heeft te weinig opbergruimte en daar heeft VIOS Trappen iets slims op bedacht. Onze trapspecialisten ontwikkelden trapladen die in elke bestaande of nieuwe dichte houten trap geplaatst kunnen worden. Nog nooit kon u zo eenvoudig bijvoorbeeld schoenen, sleutels, tijdschriften en handschoenen opruimen. Met de duidelijke gebruiksaanwijzing erbij kan elke doe-het-zelver de lade eenvoudig monteren. Zijn deze trapladen iets voor u?

Gemakkelijk en snel te plaatsen

Wij leveren de trapladen standaard voorgemonteerd met een front van mdf in witte grondverf, eventueel met een nieuwe dekplaat die u over het gezaagde gat kunt plaatsen. Op die manier is alles weer keurig afgewerkt. Het ladefront is in hoogte en breedte verstelbaar en uitgevoerd met een blinde handgreep. De trapladen zijn zelfsluitend, zodat niemand per ongeluk kan struikelen over een openstaande traplade. De geleiderails zijn geremd waardoor de traplade altijd zachtjes sluit.

Alle kleuren en maten

U kunt aangeven welke RAL-kleur en houtsoort uw voorkeur heeft en wij zorgen ervoor dat het ladefront precies is zoals u dat wilt. Er zijn drie breedtes mogelijk, zodat u voor elke trap passende trapladen kunt bestellen. Andere breedtes zijn op aanvraag mogelijk. Meet de breedte tussen de zijkanten van de trap en u weet precies wat we de perfecte maat is. De laden zijn altijd 500 mm diep (binnenwerks 480 mm) en zijn leverbaar in de volgende varianten:

Trapladen worden als compleet pakket geleverd:

Bestel via www.trapidee.nl/traplade

U kunt de trapladen bestellen vanaf € 179,- (inclusief BTW en bezorgkosten). Wanneer u vragen heeft of graag meer wilt weten over de trapladen, kunt u uiteraard contact opnemen met onze dealers. Zij helpen u graag.