Trapleuningen

Een trapleuning is in veel gevallen een verplicht onderdeel bij een trap. Het zorgt er namelijk voor dat de trap veiliger en ook beter beloopbaar is. We voorzien iedere trap standaard van een ronde stokleuning met een diameter van 40 mm, die de vorm van de trapboom volgt. Dat betekent een rechte leuning bij een steektrap en een gebogen trapleuning bij een trap met één of twee kwarten. Vaak kan de muurleuning ook dienen als bovenregel van een traphek of balustrade. Zo krijgt u meer eenhouden wordt de trap één geheel.

Trapleuningen voor ieder project

Er is veel mogelijk als het gaat om de trapleuningen. Gebogen of recht, hout of rvs, een diameter van 38 t/m 65 mm. Wij kunnen op basis van uw wensen trapleuningen op maat maken. Dat doen wij bij  onze zusterorganisatie Fremeyer. Fremeyer bestaat al meer dan 100 jaar en is de grootste trapleuning producent van Nederland. Tijdens het bouwproces wilt u niet misgrijpen en zeker weten dat u op het juiste moment de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Met Fremeyer kunnen wij u dat garanderen!

U kunt hier ook de verschillende typen leuningdragers bekijken. LED-verlichting in de trapleuningen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Onze verkoopafdeling vertelt u hier graag alles over.

Bekijk trapleuningen