Digitale afrekenstaat

Het digitaliseren van werkprocessen is tegenwoordig aan de orde van de dag. We zien het om ons heen, bij onze klanten, maar evenzogoed in de maatschappij. Denkt u maar eens aan alle
digitale post die u tegenwoordig van bepaalde instanties krijgt. Bij VIOS Trappen konden we dan natuurlijk ook niet achterblijven – en daar plukt u de vruchten van. Dankzij een nieuwe
module kunt u voortaan makkelijker en sneller inzicht krijgen in de voortgang van het proces en beter zicht houden op de kwaliteit.

Voortgangsregistratie via smartphones

Zo registreren onze buitendienstmedewerkers de voortgang van het werk direct digitaal op hun telefoon, tijdens het uitvoeren van de opdracht. Hierdoor creëren zij snel inzicht in de voortgang van het werk. Kortom: zeer relevante inzichten! Maar, misschien nog wel belangrijker, is inzicht op financieel vlak. Dankzij deze digitalisering en procesverbetering, is dit voortaan ook veel beter mogelijk. Dit nieuwe digitale proces is op zo’n manier ontworpen dat het voor u als gebruiker zeer eenvoudig en snel te bedienen is.

Hoe het werkt?

Zodra wij de trappen voor uw project geleverd hebben, ontvangt de uitvoerder – na montage – een digitale afrekenstaat per mail. In deze mail vindt u een link, via welke u vervolgens deze afrekenstaat per bouwnummer kunt inzien en beoordelen. Binnen deze omgeving heeft u ook de mogelijkheid om onderdelen af en/of goed te keuren, opmerkingen te plaatsen en dit te ondertekenen (inclusief uw bedrijfsstempel). Bovendien kunt u ook uw eigen afrekenstaat toe voegen, zodat deze aan de factuur gekoppeld kan worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de email een eigen afrekenstaat te retourneren. Voor meer informatie en vragen hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meer weten over de digitale afrekenstaat?

Spreekt onze digitale afrekenstaat u aan of heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u contact met onze financiele afdeling opnemen. Zij helpen u graag verder en vertellen u meer over de afrekenstaten. U kunt hierboven ook de video bekijken en de handleiding downloaden.

DEMO AANVRAGEN           HANDLEIDING BEKIJKEN           Leaflet bekijken