Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Blijf iedereen een stap voor in veiligheid

Veiligheid is de eerste prioriteit op de bouwplaats. Ook bij VIOS. Daarom maakt u bij ons gebruik van de unieke NoRisk® lijn, met veiligheidshekken en trapkisten.

Bij Vios inspireren we u graag met even praktische als vooruitstrevende oplossingen. Vernieuwing zit in ons DNA. Ook als het gaat om veiligheid. Zo ontwikkelden we het NoRisk
Veiligheidshek en Trapgatkist volledig in eigen beheer.

NoRisk Veiligheidshekken

Onze veiligheidshekken zijn geschikt voor elke maatvoering en voldoen aan alle wettelijke
normen en ARBO-eisen. Voor u een uitgelezen kans om u te onderscheiden in de markt en iedereen een stap voor te blijven in de preventie van valincidenten.

Gegarandeerd veilige trapgatsparingen

Snelheid en eenvoud

De snelheid waarmee het hek gemonteerd kan worden, biedt ons de mogelijkheid om, direct na het stellen van de trap, de veiligheidshekken en overige verdiepingshekken te plaatsen. De eenvoud van het ontwerp van het NoRisk Veiligheidshek zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers of onderaannemers het hek zonder instructie kunnen verwijderen op het moment dat wanden of andere definitieve constructies worden geplaatst.
 
Geen risico
VIOS neemt geen risico’s, zeker niet als het om veiligheid gaat. Ons veiligheidshek is de ideale combinatie van efficiënte montage en optimale veiligheid. Zo richt u de ruimte in en rondom het trapgat doeltreffend en veilig in. De ARBO richtlijnen zijn op dit terrein de laatste jaren flink verscherpt. Artikel 3.16 van het Arbobesluit zegt dat u verantwoordelijk bent voor randbeveiliging van sparingen, als het gevaar bestaat om 2,5 meter of meer te vallen.
 
Ons NoRisk Veiligheidshek voldoet aan al deze eisen. Nadat u de hekwerken heeft gedemonteerd en verzameld, haalt Vios ze weer op. Zo creëren we samen een veilige en efficiënte werkomgeving.

NoRisk Trapgatkisten

De trapgatkisten voldoen aan alle wettelijke normen en ARBO-eisen. Het ontwerp maakt
het plaatsen van een ladder mogelijk en vergemakkelijkt bovendien het storten van beton en het aftimmeren van het trapgat. Voor u een uitgelezen kans om u te onderscheiden in de markt en iedereen een stap voor te blijven in gemak en de preventie van valincidenten.

Veilig werken voor al het bouwpersoneel

Slim ontwerp

Onze trapgatkisten zijn geschikt voor breedplaaten tunnelbouwvloeren (voor elke maatvoering) en voldoen aan alle wettelijke normen en ARBO eisen. Dankzij het slimme scharnierluik blijven alle verdiepingen makkelijk toegankelijk. De opstaande rand van de trapgatkist kunt u gebruiken om beton tegenaan te storten. Na verwijdering van de binnen- en bovenzijde blijft de bekisting achter. Een mooie basis voor het aftimmeren van de trap.
 

Combinatie van veiligheid en efficiency 

Onze trapgatkist is de ideale combinatie van efficiënte montage en optimale veiligheid. Zo richt u uw bouwplaats doeltreffend en veilig in. De ARBO-richtlijnen zijn op dit terrein de laatste jaren flink verscherpt. Artikel 3.16 van het Arbobesluit zegt dat u verantwoordelijk bent voor beveiliging van trapgatsparingen. Onze NoRisk Trapgatkist voldoet aan al deze eisen.
 
De eenvoud van het ontwerp van de NoRisk Trapgatkist biedt uw medewerkers of onderaannemers bovendien de mogelijkheid om de bovenkant van de trapgatkist zonder instructie of problemen te verwijderen.

Meer weten over onze services?

Neem contact op