Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Blijf iedereen een stap voor in efficiency

Bij Vios inspireren we u graag met even efficiënte als vooruitstrevende oplossingen. Daarom produceren en monteren wij niet alleen trappen, maar nemen wij u alle zorgen in en rondom het trapgat graag uit handen.

Denk aan het monteren van leuningen, traphekken, lepe hoeken en het aftimmeren van
het trapgat. Met de Vios Aftimmerservice bent u verzekerd van de juiste vakkennis, voldoende specialistische mankracht en alle nodige certificeringen. Voor u een uitgelezen kans om u te onderscheiden in de markt en iedereen een stap voor te blijven in kwaliteit en efficiency.

Efficiënter dan zelf regelen

U kunt het aftimmerwerk van uw trappen met een gerust hart aan ons uitbesteden. We verbeteren continue onze bouwprocessen met als doel een perfect afgewerkt eindresultaat, een veilige werkomgeving en de optimale toepassing van onze materialen. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor de Aftimmerservice, omdat het efficiënter is dan alles zelf regelen. Denk hierbij aan personeel, al het nodige materieel en het maken van planningen.

Kwalitatief hoogstaand timmerwerk

Vios Aftimmerservice is niet alleen efficiënter, maar ook slimmer. U heeft één aanspreekpunt
voor de complete trapgatinrichting. Wij nemen de aftimmering naadloos op in onze bouwplanning. Onze specialisten leveren kwalitatief hoogstaand timmerwerk, altijd conform de laatste wijzigingen in de tekeningen (BIM) en het bouwbesluit. Ze zijn VCA-gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring en kennis van veiligheidsregels.

Meer weten over de Aftimmerservice?

Neem contact op