Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Nieuws

Trappen, leuningen, aftimmering en … traprenovatie!

Vios gaat duidelijk verder

Vios Trappen neemt meerderheidsbelang in TrapXpress

U kent Vios als leverancier van houten trappen op maat, inclusief aftimmering en bijpassende leuningen op maat. Maar onze ambitie is om steeds verder te gaan! Verder voor onze klanten en voor de klanten van onze klanten. We gaan op 26-04-2021 weer een stap verder door de overname van een traprenovatiespecialist!

Traprenovatie van TrapXpress B.V.

TrapXpress B.V. is specialist in levering en montage van overzettreden in bestaande woningen. De hoogwaardige traprenovatie producten worden geplaatst door het team van vakkundige monteurs. Hiermee is het bedrijf uitgegroeid tot één van de drie grootste spelers in deze markt. Een klantwaardering van 9,3 en het CBW keurmerk zijn voorbeelden van de succesvolle aanpak. Ook is het bedrijf al drie jaar op rij winnaar van FD Gazellen award voor sterk groeiende bedrijven in Nederland.

Vios voorziet in de behoefte woningkopers

Vios is sinds 2019 met TrapSelect gestart - een online configurator waarmee woningkopers hun trap luxer kunnen maken. De koper kiest zelf mooie treden, stootborden, leuningen of een mooi hekwerk. Dit heeft een enorme vlucht genomen: eind vorig jaar is de 2.000e woning aangemeld op TrapSelect!

De traprenovatie van TrapXpress zal in de loop van dit jaar worden toegevoegd aan TrapSelect. Op deze manier kan Vios nog meer keuzevrijheid bieden aan kopers van nieuwbouwwoningen. 

Toekomst en synergie

Na de overname zet TrapXpress de activiteiten van het bedrijf onder de huidige naam zelfstandig voort. Zowel Vios als TrapXpress zien zeer veel mogelijkheden om van elkaars kennis, expertise en productaanbod gebruik te maken. De toevoeging van overzettreden is een verrijking van het brede product- en dienstenaanbod binnen de Vios groep. Het stelt Vios in staat om nog flexibeler in te spelen op de wensen van de moderne consument en van de vooruitstrevende aannemer. Zowel in de nieuwbouw- als renovatiemarkt.

Voor het gehele persbericht zie: https://www.vios.nl/nieuws/persbericht