Veilige bouwplaats

VIOS Trappen produceert en monteert niet alleen trappen. Wij kunnen u alles op en om de trap uit handen nemen. De veiligheid op de bouwplaats krijgt onze volle aandacht. Daarom ontwikkelden wij de unieke NoRisk® lijn, met veiligheidshekken en trapkisten.

NoRisk® Veiligheidshekken

Onze veiligheidshekken zijn geschikt voor elke maatvoering en voldoen aan alle wettelijke normen en ARBO-eisen. De snelheid waarmee het hek gemonteerd kan worden, biedt ons de mogelijkheid om, direct na het stellen van de trap, de veiligheidshekken en overige verdiepingshekken te plaatsen. Ons veiligheidshek is de ideale combinatie van efficiënte montage en optimale veiligheid. Zo richt u de ruimte in en rondom het trapgat doeltreffend en veilig in.

NoRisk® Trapgatkisten

Onze trapgatkisten zijn geschikt voor breedplaat- en tunnelbouwvloeren (voor elke maatvoering) en voldoen aan alle wettelijke normen en ARBO-eisen. Dankzij het slimme scharnierluik blijven alle verdiepingen makkelijk toegankelijk. De opstaande rand van de trapgatkist kunt u gebruiken om beton tegenaan te storten. Na verwijdering van de binnen- en bovenzijde blijft de bekisting achter. Onder andere hanidg bij het aftimmeren van de trap.

Meer weten over VIOS NoRisk 

Heeft u vragen over onze NoRisk® oplossingen? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij geven u graag antwoord op uw vragen. Of download hieronder onze brochures met meer informatie.

DOWNLOAD BROCHURE DOWNLOAD BROCHURE