Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Dit is wat anderen van ons vinden

We kunnen natuurlijk een heleboel over onszelf vertellen. Maar, het wordt een sterker verhaal wanneer anderen iets over ons zeggen. Lees hier de referenties van bouwers, ontwikkelaars en architecten.

Veiligheid is prioriteit nummer 1

Veiligheid is prioriteit nummer 1

“Veiligheid is bij Dura Vermeer prioriteit nummer 1. In Vios Trappen hebben we een partij gevonden die hierin meegaat en proactief meedenkt om onze bouwplaatsen veilig te krijgen en te houden. Daarnaast is het product zelf ook prima, goede kwaliteit, een heldere prijsstelling en LEAN produceren, kortom, ze doen wat ze moeten doen. Om die redenen werken we graag samen met Vios Trappen!”

Michel Meijer

Michel Meijer

Bedrijfsleider & Blockchain bij Dura Vermeer

 "Vios weet waar ze het over hebben!"

"Vios weet waar ze het over hebben!"

Wij werken zakelijk vaker met Vios, want zij weten waar ze het over hebben. Zo hebben ze ons geholpen met een woningbouwproject. Vios nam inkoop, afstemming en uitvoering voor hun rekening. Ik kijk terug op een positieve en constructieve samenwerking. Wil je goed advies, een betrouwbare partner en een kwalitatieve trap? Dan moet je bij Vios zijn!

Peter van Houwelingen

Werkvoorbereider Bouwonderneming Stout B.V.

"Samen ontzorgen!"

"Samen ontzorgen!"

Ook als geen trap in een project hetzelfde is, kun je bij Vios terecht. Ze zijn prima in staat om te schakelen bij wijzigingen zodanig dat de opleverdatum niet in gevaar komt. Samen zorgen we er keer op keer voor dat we onze opdrachtgevers ontzorgen!

Maarten van der Heiden

Projectbegeleider Van Wijnen

"Graag met Vios Trappen"

"Graag met Vios Trappen"

“Ik doe graag zaken met Vios Trappen: het is een goed bedrijf dat kwaliteit levert. Met hun personeel is het altijd prettig werken. Ze zetten zichzelf niet op een voetstuk, maar doen wat ze moeten doen. Ik krijg altijd snel antwoord op vragen en het oplossend vermogen is goed. Ze denken mee en vinden altijd een oplossing voor een probleem.”

Jan-Dirk Vink

Directeur Bouwbedrijf Vink