Vacature (Leerling) Trappensteller (M/V) fulltime

Wij zijn goed in trappen maken, ga jij ze monteren?

VIOS Trappen B.V. is de grootste fabrikant van houten trappen in Nederland. Met de hoofdlocatie in Driebruggen (Zuid-Holland), hebben we afgelopen jaar ruim 19.000 trappen gefabriceerd, geleverd en gemonteerd. Het jaar 2017 laat opnieuw groei zien. Met een lange traditie sinds 1914, zijn wij partner voor de grootste aannemers in Nederland. Trappen maken doen we op alle niveaus, van seriewerk tot maatwerk. We zijn vooruitstrevend en innovatief in de dingen die we doen. Dat vraagt kennis en vakmanschap. Met zo’n 150 eigen medewerkers, circa 20 uitzendkrachten en 35 ZZP-ers, zijn we trots op wat we doen en wie we zijn.

Jouw werkzaamheden?

Trappen monteren doe je vaak in een team van 2. Met een bedrijfsauto rij je door heel Nederland naar de bouwlocaties van onze klanten. Als trappensteller ben je onmisbaar op de bouwplaats. Je monteert de houten trappen op een vakkundige en nette manier. Je bent het visitekaartje van VIOS op de bouwplaatsen. Dagelijks heb je contact met de uitvoerders op de bouwplaatsen en onze afdeling planning.

Wel ervaring als timmerman, maar nog geen ervaring met het monteren van houten trappen? Dit is geen probleem, wij kunnen je opleiden en alle kneepjes van het vak leren.

Voor het opbouwen en de montage van de trappen in de woning op de bouwlocatie van onze klanten zijn we op zoek naar een

(Leerling) Trappensteller (M/V) fulltime

We zoeken mensen die:

We bieden onder andere:

Interesse en voldoe je aan het profiel?

Mail dan in ieder geval je naam en telefoonnummer naar solliciteren@vios.nl en wij bellen je terug. Direct telefonisch contact opnemen kan ook. Bel dan tussen 08.30 en 17.00 naar ons kantoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer dan direct door dit formulier in te vullen:

Motivatiebrief

Kies bestand