Gaat duidelijk verder

Voor ontwikkelaars, bouwers en architecten

Laat jij een bouwproces graag soepel verlopen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Planner (m/v)

VIOS Trappen B.V. is, met een productie van ruim 20.000 trappen per jaar, de grootste fabrikant van houten trappen in Nederland. Met een lange traditie sinds 1914, zijn wij partner voor de kleinste tot de grootste aannemers. VIOS is specialist in afwerking van het volledige trapgat. Naast de productie en de montage van trappen worden ook trapleuningen op maat geproduceerd en wordt het trappenhuis door VIOS afgetimmerd. VIOS is daarmee een belangrijke onderaannemer in de bouw.

Het bedrijf

Vios Trappen, TrapXpress (traprenovatie) en Fremeyer (leuningen) zijn onderdeel van Vios Houttechniek Holding. Onder de slogan ‘Gaat duidelijk verder’ geven we duidelijk onze ambitie weer: de beste en meest betrouwbare trappenleverancier te zijn in ogen van onze klanten. Trappen maken doen we op alle niveaus, van seriewerk tot luxe maatwerk uit ons trappenatelier. Dit doen we door Veelzijdig te zijn, Visie gedreven te opereren en voortdurend Verder te gaan. Met zo’n 150 enthousiaste eigen medewerkers en een grote groep flexibele medewerkers en ZZP-ers, werken we elke dag aan innovaties, productverbeteringen en procesverbeteringen.

Wij werken in een interessante, dynamische markt waarbij thema’s zoals woningbouw, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid ons voortdurend dwingen tot creativiteit en vernieuwing.

De functie

De afdeling Service & Montage bestaat o.a. uit trappenstellers, aftimmeraars, servicemedewerkers en planners. De planners verzorgen door middel van een effectieve en efficiënte planning, de inzet van ca. 60 medewerkers op de diverse opdrachten, verspreid over het hele land. Je staat in nauw contact met de afdelingen verkoop, werkvoorbereiding en productie en hebt veelvuldig contact met de mensen op de opdrachten en met de aannemers op de bouw. En dit alles in een platte organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een ervaren

Planner (m/v) fulltime:

Voor deze functie is het belangrijk dat je:

  • Beschikt over een MBO + werk- en denkniveau;
  • Ervaring hebt in het plannen van personeel in complexe omstandigheden, bij voorkeur opgedaan in de bouw;
  • Gevoel hebt voor mensen maar ook voor techniek en analytisch en communicatief sterk bent;
  • Niet alleen goed bent in plannen maar ook in organiseren.

Wat bieden wij o.a.;

  • Een veelzijdige baan in een leuk jong, enthousiast team, bij de marktleider van Nederland;
  • Een eigen vaste werkplek;
  • Een aantrekkelijk en marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Een werkomgeving met aandacht voor het individu, het team en ontspanning!

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en motivatie voor de functie naar solliciteren@vios.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jillis Versluis, Manager Service & Montage via e-mail: j.versluis@vios.nl of telefonisch: 06-46261105.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?