Steektrap

Het is wellicht de best beloopbare trap, maar hij neemt ook de meeste ruimte in: de steektrap. Dit is een rechte trap, die vooral regelmatig wordt toegepast in algemene ruimten waar veel mensen samenkomen. Om een lange trap te onderbreken, of om mensen wat rust te geven, wordt een steektrap vaak toegepast in combinatie met een bordes. Heeft u niet zoveel ruimte, dan adviseren we u een bovenkwart traponderkwart trap of een spiltrap.

Diverse opties voor steektrap

Altijd netjes afgewerkt

Wij behandelen iedere trap in onze fabriek, omdat onbehandeld hout gevoelig is voor vochtinwerking en dit willen we uiteraard voorkomen. Hardhouten trappen behandelen we met een witte grondverf of met een watergedragen grondlaag. Vaak hoeft de schilder dan enkel nog de steektrap in de juiste kleur te verven. Eiken trappen kunnen we ook met hardwax behandelen. De uiteindelijke afwerking verschilt dus per houtsoort.

Bekijk afwerkingen

Voor meer informatie

Onze verkoopafdeling geeft u graag antwoord op al uw vragen over de steektrap. Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met onze experts.