Spiltrap

Een spiltrap kan zeer geschikt zijn als er weinig ruimte is voor de trap. Dit is afhankelijk van de indeling van de woning. Een spiltrap kenmerkt zich door een centrale spil waar de treden omheen zijn gepositioneerd. In dat opzicht doet een spiltrap denken aan een wenteltrap. Geeft u de voorkeur aan een rechte trap, dan is een steektrap wellicht iets voor u. Is er een kwartdraai nodig, dan bieden de onderkwart en bovenkwart uitkomst.

Specificaties van onze spiltrap

Diverse afwerkingen

In onze fabriek produceren we jaarlijks zo’n 21.000 trappen, die we ook altijd behandelen om vochtinwerking te voorkomen. Wij zorgen altijd voor de juiste afwerking van de spilkwart trap. Andere afwerkingen zijn afhankelijk van de houtsoort. Zo worden vuren trappen altijd wit gegrond behandeld met een speciaal voor de trapindustrie ontwikkelde grondverf.  Hardhouten trappen worden één of twee maal voorzien van een fabrieksmatige grondlak. Voor eiken hebben wij een selectie hardwax varianten. 

Bekijk afwerkingen

Heeft u interesse?

Spreekt de spiltrap u aan? Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder.