DecoTrede

Hoe fijn zou het zijn als de nieuwbouwtrap al volledig is afgewerkt bij de oplevering van de woning. Dus geen renovatietreden meer ná oplevering van een nieuwbouwwoning. Dat kan nu met de nieuwste ontwikkeling bij VIOS.  De DecoTrede is een prachtige, slijtvaste trede en heeft een luxe uitstraling dankzij de dikte van 43 mm. Verkrijgbaar in drie prachtige houtdecoren en één steendecor. Passend bij elk interieur. 

Door het onderhoudsvrije, stroeve oppervlak is de trap veilig in gebruik. De veiligheid kan verder worden verhoogd door toepassing van de optionele zwarte antislip strip.
De natuurgetrouwe, matte uitstraling en diepe structuur maken ze niet van écht hout of échte leisteen te onderscheiden. Alle varianten zijn voorzien van een AC5 slijtlaag (geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal commercieel gebruik). De drager, decorlaag en slijtlaag zijn 100% geïntegreerd tot een onlosmakelijk geheel.

De DecoTrede wordt in eigen beheer geproduceerd en voldoen aan alle VIOS-kwaliteitseisen. Het voldoet aan diverse Buig & Sterkte testen en is gemaakt van FSC® gekeurd hout.

Technische specificaties

– Trededikte ca. 43 mm dik
– Slijtvastheid AC5 - 23/32, geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik
– Gemaakt van FSC® gecertificeerd hout
– Antislip R10 toplaag
– Stijfheid en buigsterkte getest door SHR conform EN 1990 bijlage D en EN 408
– Optioneel te voorzien van stootborden in hetzelfde decor
– Optioneel te voorzien van zwarte rubberen antislip strips

BROCHURE DOWNLOADEN

Onze vier prachtige decoren

Leisteen   Royaal Eiken
 
Mokka   Verweerd Eiken