Junior medewerker Administratie

Wij maken trappen, zorg jij voor de administratie?

VIOS Trappen B.V. is de grootste fabrikant van houten trappen in Nederland. Dit jaar zullen we ruim
22.000 trappen maken, leveren en plaatsen!

Met een lange traditie sinds 1914, zijn wij partner voor de kleinste tot de grootste aannemers in Nederland. Trappen maken doen we op alle niveaus, van seriewerk tot maatwerk. We zijn vooruitstrevend en innovatief in de dingen die we doen. Dat vraagt kennis en vakmanschap.
Met zo’n 150 eigen medewerkers, 15 uitzendkrachten en 35 ZZP-ers, zijn we trots op wat we doen en wie we zijn.
De afdeling Financiële Administratie – bestaande uit vaste 3 medewerkers - is verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden binnen VIOS. Van debiteuren- en crediteurenbeheer en de gehele financiële administratie, tot de voorbereiding en verwerking van de loonadministratie; alle werkzaamheden die je jezelf kunt voorstellen binnen de administratie van een productiebedrijf.

Door de aanstaande pensionering van een van de medewerkers zijn wij op zoek naar een ervaren

(Junior) Medewerker Financiële Administratie (m/v):

De (Junior) Medewerker Financiële Administratie is belast met diverse uitvoerende werkzaamheden, met name op het terrein van facturen en facturatie. Je ziet hierbij ook toe op de voortgang van werkzaamheden en ondersteunt bij het oplossen van problemen. In je functie controleer je de in- en output van facturen en ben je ook belast met het maken daarvan. Daarnaast boek je crediteuren en de voorraadadministratie. Voor een goede invulling van je functie onderhoud je contacten met de afdeling verkoop en planning. De functie vraagt om een fulltime beschikbaarheid.

Voor deze functie is het belangrijk dat je:

Wat bieden wij o.a.;

Interesse en voldoe je aan het profiel?

Heb je interesse, ben je woonachtig in het Groene Hart en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en motivatie voor de functie naar solliciteren@vios.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren kan ook direct door dit formulier in te vullen:

Motivatiebrief

Kies bestand