Spiltrap

Een spiltrap kan zeer geschikt zijn als er weinig ruimte is voor de trap. Dit is afhankelijk van de indeling van de woning. Een spiltrap kenmerkt zich door een centrale spil waar de treden omheen zijn gepositioneerd. In dat opzicht doet een spiltrap denken aan een wenteltrap. Geeft u de voorkeur aan een rechte trap, dan is een steektrap wellicht iets voor u. Is er een kwartdraai nodig, dan bieden de onderkwart en bovenkwart uitkomst.

Specificaties van onze spiltrap

Diverse afwerkingen

In onze fabriek produceren we jaarlijks zo’n 19.000 trappen, die we ook altijd behandelen om vochtinwerking te voorkomen. U kunt rekenen op altijd de best mogelijke afwerking. Dit kan per houtsoort verschillen. Eiken trappen krijgen vaak een hardwaxbehandeling, terwijl hardhouten trappen vaak een witte grondverf of een met watergedragen grondlaag. De schilder hoeft dan enkel nog de trap te verven. Vuren trappen worden altijd wit gegrond behandeld met een speciaal voor trappen ontwikkelde grondverf.

Heeft u interesse?

Spreekt de spiltrap u aan? Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze dealers. Zij helpen u graag verder.