Een nieuwe trap voor particulieren

VIOS Trappen werd opgericht in 1914. Inmiddels is VIOS Trappen met een productie van zo’n 22.000 trappen per jaar uitgegroeid tot marktleider (ca. 40% marktaandeel) in de Nederlandse trappenmarkt. Wij blijven onszelf uitdagen. Het kan altijd een trede hoger. Daar zijn we van overtuigd. En daarom laten we niets aan het toeval over. Dankzij deze werkwijze mogen we de grootste bouwers tot onze klanten rekenen, zoals VolkerWessels, BAM, Vorm en DuraVermeer. Maar wij werken ook graag voor kleinere bedrijven. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of maatwerk, u kunt rekenen op ons solide vakmanschap. Wij zijn gevestigd in Driebruggen en Doetinchem.

Maatwerk en innovatief

Kwaliteit staat bij ons centraal, in alles wat we doen en produceren. Dat doen we in onze eigen fabriek, waardoor maatwerk mogelijk is, gemaakt door mensen met 'hart' voor het product. Vernieuwing zit in ons DNA. Zo ontwikkelden wij eigen software voor effectief houtgebruik, een trap die na plaatsing voorzien kan worden van nieuwe treden en eenvoudig te monteren trapladen. Ook werken we nu met een eigen verfstraat, waarmee we sneller en strakker complete trappen kunnen verven. Verder kunt u denken aan de No Risk-lijn met een trapgatkist en veiligheidshek. Voor de leuningen kunnen we terecht bij ons zusterbedrijf Freymeyer, de enige fabrikant op dit vlak in heel Nederland. Wij hebben de complete productie dus in eigen handen, wat u veel zekerheid biedt.

Verder en duidelijk

Voor u als opdrachtgever is het altijd duidelijk wat u van ons mag verwachten. Qua levering, kwaliteit, maatvoering, prijs en communicatie. Wij doen ons werk de eerste keer goed. Wij komen onze afspraken na en blinken uit in betrouwbaarheid. Ook gaan wij verder waar anderen stoppen. Wij ontzorgen volledig door op alle fronten mee en vooruit te denken. En met innovatieve oplossingen te komen, zoals onze services. Wilt u op het laatste moment nog iets wijzigingen? Geen probleem, dit kan dankzij onze flexibele productie. 

Onze keurmerken