Trappen Inspiratie Centrum in Doetinchem

Geen showroom, maar een plek waar de bewoner letterlijk een nieuwe trap kan beleven. Dat kan nu. Bij VIOS Trappen in Doetinchem.

We willen onze klanten graag helpen om de kopers van een nieuwbouw te overtuigen van het kopen van een mooie trap. In de keukens en het sanitair is dit heel gewoon. In de trappen zijn wij de eerste.

Vier stijlkamers
In het Inspiratie Centrum worden vier stijlkamers ingericht: Design, modern, klassiek en landelijk. Elke stijlkamer krijgt een bijpassende trap en keuze uit leuningen en hekken. Bezoekers kunnen letterlijk de trap van hun keuze oplopen, de leuning voelen en hekken kiezen.

Marktleiderschap schept ook verplichtingen
We lopen vooruit in de markt met deze aanpak. We zijn dat als marktleider ook wel een beetje verplicht. We hebben in de komende jaren de mooie uitdaging om de trap op te waarderen naar een verfraaiing van de woning. Door de klant actief te betrekken in het kiezen van houtsoort, materiaal, kleur, stijl en afwerking wordt de trap een meerwaarde in een nieuwe woning.

Koperskeuze
We kunnen onze klanten - en de klanten van onze klanten - helpen om betere keuzes te maken. Vervolgens zorgen we er voor dat al die keuzes door ons op de juiste wijze worden geproduceerd en geleverd.

Bezoekadres:
Informaticaweg 6a in Doetinchem
Openingstijden op afspraak: contact