Trapladen

Ieder huis heeft te weinig opbergruimte en daar heeft VIOS Trappen iets slims op bedacht. Onze trapspecialisten ontwikkelden trapladen die in elke bestaande of nieuwe dichte houten trap geplaatst kunnen worden. Ontzettend handig en eenvoudig om bijvoorbeeld schoenen, sleutels, tijdschriften en handschoenen op te ruimen. 

Direct genieten van het gemak

Wij leveren de trapladen standaard voorgemonteerd met een front van mdf in witte grondverf, eventueel met een nieuwe dekplaat die over het gezaagde gat geplaatst kan worden. Op die manier is alles weer keurig afgewerkt. Het ladefront is in hoogte en breedte verstelbaar en uitgevoerd met een blinde handgreep. De trapladen zijn zelfsluitend, zodat niemand per ongeluk kan struikelen over een openstaande traplade. De geleiderails zijn geremd waardoor de traplade altijd zachtjes sluit. Wanneer de traplade te lang openstaat - wat kan betekenen dat er iets tussen de lade en het front bevind - dan gaat er een automatisch waarschuwingssignaal af.

Alle kleuren en maten

Uw klant kan een keuze maken tussen diverse RAL-kleuren en houtsoorten. Er zijn drie breedtes mogelijk, zodat u voor elke trap passende trapladen kunt bestellen. Andere breedtes zijn op aanvraag mogelijk. Meet de breedte tussen de zijkanten van de trap en u weet precies wat we de perfecte maat is. De laden zijn altijd 500 mm diep (binnenwerks 480 mm) en zijn leverbaar in de volgende varianten:

Trapladen worden als compleet pakket geleverd:

Bekijk de folder

Meer over de trapladen

Heeft u specifieke vragen over de trapladen?  Neemt dan gerust even contact op met onze verkoopafdeling. We helpen u graag.

CONTACT MET VERKOOPAFDELING